chikdaa's fotopage
nor azlida
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-Oct-2009 08:30 Email | Share | | Bookmark
Jamuan Raya Opis (Broadband Activation Centre) 2009

 
 
 
View all 29 photos...


Tuesday, 15-Sep-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
berbuka di Hotel sebelah KL central..

 
 
 
View all 11 photos...
thn ni ada org org belanja buka poser kat hotel..merasalah jugak utk thn ni.ngan bos dan beberapa org member yg lain..


Thursday, 3-Sep-2009 01:49 Email | Share | | Bookmark
TaPaK jUaLaN RaMaDhAn

 
 
 
View all 7 photos...
Alhamdulillah tercapai jugak hasrat nk buka satu gerai jualan di bazar ramadhan.tapak ni actually terletak di lobby menara TM.jualan ni berlangsung selama sebulan di bulan ramadhan..tp aku punya tapak hanya utk seminggu sahaja.maklumlah permulaan.next year aku tk akan lepaskan peluang keemasan mcm ni lagi..sempat amik beberapa keping jer gambar utk kenangan.ni pun curi masa pagi2 sblm org tk ramai lagi..sewa tapak adalah RM80 sehari utk ahli bakit TM dan utk org luar adalah rm100.

antara brg jualan ialah:
~baju melayu
~baju kurung budak
~baju gaun,seluar,t-shirt budak2
~accessories wanita
~bermacam2 jenis tudung


Wednesday, 8-Jul-2009 06:17 Email | Share | | Bookmark
Reward & Recognition for Installer streamyx

 
 
 
View all 15 photos...
Venue: Renaissance Hotel
Date: 27/6/2009
time: 2pm-7pm





Saturday, 20-Jun-2009 00:14 Email | Share | | Bookmark
Tournament Bowling ANOC

 
 
 
View all 52 photos...
Buat pertama kali aku joint bowling..hehehe kelakar pun ada sbb mmg tk tahu langsung main.bwk anak2 pergi sama sbb xda org nk jaga.sian plak nk hantar nurseri.abah dia terpaksa pergi sekolah kakak kerana nk sign report card utk penggal pertama sekolah kakak..walaupun aku tk menang dlm bowling tp aku cukup gembira kerana keputusan kakak sungguh membanggakan umi dan abah..dia dapat tempat pertama dlm kelasnya.alhamdulillah.teruskan usahamu kakak.dapat gaji ni ingat nk bwk gi jln2 carik hadiah sikit utknya.

saksikan aksi kitorang semasa acara berlangsung..











[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net